Feestconcert: VOYAGE à la carte

Dit feestelijke programma is flexibel, en zo avontuurlijk als u zelf wilt. Het publiek kan tijdens het concert een deel van het programma bepalen.

Kaart Zuidoost Azië

De hoofdwerken van het programma bepalen we in overleg met u vooraf. Wij kiezen samen uit het omvangrijke Prismarepertoire.  

Een deel van het concert is gereserveerd voor Prisma’s à la Carte muziekmenu, waarbij het publiek ter plekke mag kiezen wat het wil horen; altijd goed voor een vrolijke sfeer, hilariteit en ontroerende momenten.


Voyage à la Carte bieden wij in verschillende versies aan en is ook geschikt als huisconcert. Hieronder staat één voorbeeldprogramma uitgewerkt, met als uitgangspunt werken van onze cd VOYAGE. Desgewenst zijn andere invalshoeken mogelijk: Bijvoorbeeld een Nieuwjaarsprogramma, Prisma highlights, of een persoonlijke keuze.

Het à la Carte muziekmenu waaruit het publiek tijdens het concert kan kiezen:

Jean Cras met kat

Jean_CrasOver de cd VOYAGE: Vertrekpunt is één van onze favorieten: Jean Cras, reizend componist en zeekapitein, die in 1926 een meesterwerk componeerde dat zindert van avontuur en passie. We zochten er een aantal werken bij die met elkaar een dialoog aangaan, onverwachte dwarsverbanden leggen, samen een eenheid vormen en elk afzonderlijk een uniek reisavontuur vertellen.

De cd bevat maar liefst vijf wereldpremières: nieuwe strijktrio's van Kliphuis en Van Veenendaal en arrangementen van Horsthuis, Van der Harst en Ravel. 

Meer informatie over de CD klik hier


Contact       © Prisma 2018